Lütfen bekleyin..



Vali Şahin’den engellilere destek, Yaya önceliğine vurgu

30 Mart 2021, 17:33 - Okunma: 1500

Batman Valisi Hulusi Şahin dün yoğun bir geçirirken, Belediye tarafından engellilerin hizmetine sunulan Şarj istasyonu teslimine katılırken, eğitimci Reşit Demir tarafından Yılmaz Güney parkında açılan resim sergisine katıldı. Vali Şahin'in katılımıyla belediye önündeki yaya geçidinde ‘yayalar kırmızı çizgimizdir’ etkinliği gerçekleştirildi. Vali Şahin burada yaya geçidinin bir şeridini kırmızıya boyadı.

BATMAN’DA YAYA ÖNCELİĞİ ETKİNLİĞİ
Etkinlikte konuşan Şahin, “Yaya geçitlerinde yayaların geçiş üstünlüğü konusunda hassasiyetimizi bir kere daha ilan ediyoruz. Bu husus bizim için kırmızı çizgidir. Bu sembolize etmek üzere de yaya geçitlerimizin bir şeridini kırmızıya boyadık. Sürücülerimizde yaya geçitlerinin olduğu yerde kaldırımda yayayı gördükleri zaman duracaklar ve yayalara yol verecekler. Bu hem yasal zorunluluk, hem de medeniyetin gereğidir” dedi.
ENGELLİ AKÜLÜ SANDALYELERİ İÇİN ŞARJ İSTASYONU
Batman Belediyesi engelli vatandaşlara yönelik hizmetleri kapsamında Kentin 6 bölgesine kurulan şarj istasyonunda engelli vatandaşlar tekerlekli sandalyelerini kolaylıkla şarj edebilecek.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin Atatürk parkı önünde kurulan Şarj istasyonu önünde engelli dernek yöneticileriyle bir araya gelerek yeni İstasyonların Batman’daki tüm engelli kardeşlerine hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Vali Şahin Belediye olarak her zaman engellilerin taleplerine sıcak baktıklarını açıklayarak bir hizmeti daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 


RESİM SERGİSİNDEN TABLO ALDI
Yılmaz Güney açık alanında Eğitimci Reşit Demir tarafından açılan Resim ve yağlı boya sergisine katılan Vali şahin yapılan eserleri beğenirken, sergide beğendiği tabloyuda ressama destek amacıyla Batman Belediyesi olarak satın aldı. Vali şahin’e Başkan yardımcıları Ali Osman Bilgili,Muzaffer Özkan, Adnan Yörük ve Belediye Birim müdürleri de eşlik etti.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=