Lütfen bekleyin..



Dünya Hastanesinde şifa buldu

30 Mart 2021, 17:31 - Okunma: 936

Yıllardır idrar kaçırma şikâyeti olan Muhbettin Türkan farklı merkezlerde üç defa idrar yollarından ameliyat oldu, ama şikayetinin nedeni idrar yolları değil omurilik tümörü çıktı. Yıllardır idrar kaçırma şikâyeti olan Muhbettin Türkan, farklı merkezlerde üç defa idrar yollarından ameliyat olmasına rağmen şikayetlerinin daha da artması nedeni ile rutin muayene için Dünya Hastanesi

Beyin Cerrahi kliniğine başvurdu. Beyin Cerrahı Op.Dr. Mustafa Başaran hastanın mevcut şikayetlerinin idrar yollarındaki bir problemden kaynaklanmayıp omurilik sinir orjinli bir hastalık olduğu düşüncesi ile gerekli tetkik ve radyolojik değerlendirmesini gerçekleştirdi. Çıkan sonuçlarla hastanın omuriliğinde 3 cm çapında omurilik tümörü saptandı. Dünya Hastanesi’ nin ileri tıbbi teknolojisi ve Op. Dr. Mustafa Başaran’ın deneyimli cerrahisi ile tümör başarılı bir ameliyatla çıkarıldı.  Muhbettin Türkan hem idrar yolu şikayetlerinden hem de omuriliğindeki tümörden kurtulmuş oldu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=