Lütfen bekleyin..



İl Genel meclisi üyesi Güzel’den gazetemize ziyaret

29 Mart 2021, 18:55 - Okunma: 1308

Hasankeyf İl Genel meclisi üyesi Ömer Güzel gazetemiz sahibi Nimet Dal’ı gazete ofisinde ziyaret etti. Batman İl genel meclisi üyesi olan Ömer Güzel ziyarette Hasankeyf’te yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. İl Genel meclisinde genç üyeler arasında yer alan Ömer Güzel yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiriyor. Vatandaşlara ve köylülere her konuda yardımcı olmaya çalışan Meclis Üyesi Ömer Güzel ziyaretinde

gazete sahibimiz Nimet Dal’ın şahsında tüm çalışanlarını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi. Gazete sahibimiz Nimet Dal ziyaretinden dolayı Ömer Güzel’e teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.

KÖYLERE AYRIMSIZ HİZMET

Turizm’de gelişen bir şehir olan Hasankeyf’e yönelik çalışmalarını aktaran Güzel “Hasankeyf’te ilk kez Özel idare ilk kez şantiye oluşturdu. İl genel meclisi üyesi arkadaşımız Nezir Songur’la birlikte Hasankeyf ve köylerine ayrılan bütçe kapsamında hizmet ulaştırma çabası içindeyiz. Sayın Valimiz Hulusi Şahin ve Milletvekili Ziver Özdemir’in büyük desteğini görüyoruz.  25 Köyümüz var. Köyler arasında hiçbir ayrım yapmadan su, yol okul ve altyapıyla ilgili hizmet ulaştırıyoruz. Hasankeyf’te bazı köyler yeni yerleşim yerlerine taşındı. Onlarında alt yapı ve parke taşlarını döşemeye başladık. Okulları da yapılacak. BSK asfalt olmayan köyümüz yok. Siirt’ten bağlanan köylerle ilgili çalışmada yürütüyoruz. Yeni yollar yapıyoruz. Yeni Hasankeyf’te yeşil alan başta olmak üzere yaşanan eksiklikleri tamamlıyoruz. Hasankeyf dünyanın kültür mirasıdır.” Dedi. 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=