Lütfen bekleyin..



Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Batman’dan memnun ayrıldı

28 Mart 2021, 14:51 - Okunma: 1577

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 4 günlük Batman programını Mehmet Emin Terece Camiinde verilen Beraat kandili özel programına katıldıktan sonra Batman’dan memnun ayrıldı. Beraat Kandili Özel programına katılan ve Diyanet TV ile TRT’den canlı yayınlanan Mevlid programında konuşan Erbaş önemli açıklamalar yaptı.

BATMAN TÜRKİYE GÜNDEMİNDEYDİ
 Batman’da yoğun bir ilgiyle karşılanan Diyanet işleri Başkanı Erbaş Valilik ziyaretinden sonra Sivil toplum kuruluş temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi. Vali Hulusi Şahin’i makamında ziyaret eden Başkan Erbaş, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra yaptığı açıklamada, Batman’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
STK VE DİN GÖREVLİLERİYLE BULUŞTU
TP Korkut Özal Camii’nde Cuma hutbesine katılan Erbaş, Din görevlileriyle toplantıda bir araya geldi. Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesini de ziyaret eden Başkan Erbaş Batman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesini de ziyaret etti.

Batman İl Müftülüğünce düzenlenen programda konuşan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, STK temsilcilerinin ve kanaat önderlerinin toplumda iyiliğin, hayrın, hasenatın, gönüllü erleri olduklarını söyledi. Başkan Erbaş, insanlığın iyiliği için çalışmanın önemime değinerek, “Sivil Toplum Kuruluşları olarak hepimizin, milletimizin ve insanlığın hayrına olacak şekilde çalışmalar yapmamız önemli. Aksi halde kendi menfaatini öne çıkaran, kültür ve medeniyet değerlerimizi dikkate almayan bir yaklaşım, faydadan çok zarar verecektir.” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=