Lütfen bekleyin..



Müjdeci ailesinin mutlu günü

27 Mart 2021, 17:27 - Okunma: 2883

Batman’ın sevilen ailelerinden iş adamı ve kanaat önderi Bahri Müjdeci ve İş adamı İlhan Müjdeci’nin yeğeni ve Merhum Mehmet İkram Müjdecinin oğlu Kenan Müjdeci hafta sonu düzenlenen sade bir düğün töreniyle Şahabettin Aydın’ın kızı Betül Aydın’la dünya evine girdi. Mevlid düğününe ev sahipliği yapan Damadın amcaları Hacı Bahri Müjdeci, İlhan Müjdeci,

 Kutbettin Müjdeci ve Ahmet Müjdeci ve aile üyeleri davetlileri kapıda karşıladılar. 
Genç çift için Rezidans düğün salonunda Mevlidi şerif okutuldu. Pandemi ve sosyal mesafe kuralları içinde yapılan düğünde misafirler nezih bir ortamda ağırlandı. Mevlidi şerif okunan düğünde müzik çalınmazken, dualar okundu.Yoğun ilgi gören düğün mevlidine çok sayıda davetlinin yanı sıra Baro Başkanı Av. Hamit Çakan, Ceylanpıanr Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Deva Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, Kanaat Önderi ve iş adamı Niyazi Demir, Batso Başkanı Abdulkadir Demir, Koçerler dernek başkanı Emin Çelik, ASKON Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, İş adamları Mustafa Balaban, Selman Dinç, Mehmet Dinç, Kadir Fidan, Ahmet Aşsız, Celil Demir, Serdar Özdemir, Hasankeyf Deva partisi merkez ilçe başkanı Emin Bulut, 

çevre köy muhtarları, kentin ileri gelen Çiftçileri, Sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. Din görevlileri tarafından okunan Mevlidi Şerif’in ardından dualar okunurken, gece idrak edilen Mübarek Beraat Kandiliyle ilgili dualar yapıldı.

Düğünde Müjdeci ailesi davetlilerle yakından ilgilenirken, bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost ve misafirlerine teşekkür ettiler. Pandemi nedeniyle sınırlı sayıda bir davetli ve dostlarını ağırladıklarını belirten Müjdeci ailesi tüm Batman halkına teşekkürlerini ilettiler.  


Genç çiftin nikahını Belediye evlendirme müdürü Nuri Turgut kıyarken, Nikah cüzdanını Kentin sevilen iş adamı ve kanaat önderi Niyazi Demir verdi. 
Batman Demokrat Haber gazetesi olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=