Lütfen bekleyin..



BBP’li Recep Er’den Yazıcıoğlu’na anma

25 Mart 2021, 17:08 - Okunma: 1601

Büyük Birlik Partisi Bölge Başkanı Recep Er yaptığı açıklamada Merhum Muhsin yazıcıoğlunu andı. Er açıklamasında “25-31 Mart Tarihlerinde Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve yol Arkadaşlarımızı anma haftası olarak, Ülkemizin dört bir yanında çeşitli etkinliklerle düzenlenerek, Mevlitler okutularak, dualarla yad edileceklerdir, Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu hayatının her döneminde,

karşılıksız bir adanmışlık duygusu içerisinde, Milli ve Manevi değerlerin yücelmesi, Millet ve Vatanın bekası için kendi varlığını ve geleceğini feda edebilmeyi hayat düsturu olarak görmüştür. Şehadetinin 12'inci yıl dönümünde, inancıyla, dava adamlığıyla, ilkeleriyle, duruşuyla, üslubuyla ve örnek Şahsiyetiyle bu Milletin çok değerli bir evladıydı, Muhsin Yazıcıoğlu’nun Arkadaşları olarak çizgisinde zerre kadar sapma olmadan yolumuza devam ediyoruz. Şehadetinin 12.Sene-i devriyesinde Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu ve beraberinde Şehadete yürüyen yol Arkadaşlarımızı Rahmetle, Minnetle ve Özlemle anıyorum. Ruhları Şad, Mekanları Cennet olsun.”dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=