Lütfen bekleyin..



Vali Şahin’den Trikotek ziyareti

24 Mart 2021, 15:02 - Okunma: 1810

Vali Hulusi Şahin, Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB); Fransa, İspanya, İtalya ve Hollanda gibi birçok Avrupa ülkesinin ünlü markalarına triko, penye ve denim üretimi yapan TRİKOTEK fabrikasının okuma-yazma kursu sertifika dağıtım törenine katıldı. Törende kısa bir konuşma yapan Vali Şahin, okumanın önemine ilişkin açıklamalarda bulunarak,

 “Her ne sebeple olursa olsun, okuma çağına gelmiş tüm çocuklarımıza ulaşarak bu hizmeti sunmalıyız. Bize düşen, tüm vatandaşlarımıza okuma-yazma öğretmek yetmez, ilk ve orta öğretim diplomasını aldırmaktır. Okumak bir başka pencereden dünyaya bakmaktır. Okuyarak dünyayı tanıyıp öğreniyoruz. Her fırsatta kitap okumalıyız. Kitap insanın en güzel arkadaşıdır” diye konuştu. 
19 ÇALIŞANA SERTİFİKA
Konuşmanın ardından Vali Hulusi Şahin, kurslara katılarak sertifika almaya hak kazanan 19 çalışana sertifikalarını vererek, kendilerini tebrik etti. Daha sonra bünyesinde yaklaşık 650 personel istihdam eden fabrikada incelemelerde bulunan Vali Şahin, tesis müdürü Aydın Gündüz’den üretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=