Lütfen bekleyin..



Real Konak’tan Batman’a davet

23 Mart 2021, 22:23 - Okunma: 883

Real Konak Hotel Genel Müdürü genç turizimci Sinan Sarı,Herkesi Bölgeyi gezmeye ve görmeye davet etti“Hasankeyf eşsiz tarihi güzellikleri ve doğasıyla sizleri bekliyor" diyen Sarı, "Güneydoğu Anadolu Bölgesinin petrol kenti Batman’ın sahip olduğu turizm potansiyeli, ekonomik, gelişmişlik, huzur ve refah ortamı ile bölgenin diğer illerinden çok farklı bir görünüm sergiliyor dedi.

Real Konak Hotel Genel Müdürü Sarı, "Hasankeyf sahip olduğu tarihi, kültürel ve doğal mirası ile tam bir turizm açık hava müzesi konumunda. Son yapılan düzenlemelerden sonra daha da renklenen ve gelişen Hasankeyf kültür turizmi için çok cazip bir yer haline geldi. Bu gelişimi ve güzellikleri bir arada görmek bizleri çok mutlu ediyor. Gelip görülebilecek gezilebilecek çok zengin kültüre sahip bu değerlerimizin tanıtımı için turizmci olarak elimizden geleni yapacağız. Ülke olarak Covid-19 dan dolayı çok zor dönemlerden geçtik ve geçmeye de devam ediyoruz. Neyse ki alınan önlemler ve sağlık çalışanlarının özverisi sayesinde durum hafiflemeye başladı.

Sağlığımızın tehlikede oluşu kuşkusuz ki hepimizi gerdi bu gerginlik de en iyi gezerek, görerek ve kültürlenerek atılır. Bu yüzden yerli ve yabancı turistlerimizin hepsini buraların zengin kültürünü görmesi için bekliyoruz” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=