Lütfen bekleyin..



İpekyüz Vestel Consept mağazası yeni yerinde

22 Mart 2021, 15:42 - Okunma: 2505

Batman’da 20 yılı aşkın Diyarbakır Caddesi Bulvarı Medical Park hastanesi yanında hizmet veren İpekyüz Vestel Consept mağazası daha geniş ve ferah bir ortamda müşterilerine hizmet vermek için aynı mevkide Çırağan Lokantası yerine taşındı. 600 metrekare kapalı alana sahip olan yeni Mağaza yeri göz kamaştırırken, vatandaşlardan beğeni aldı. Vestel’in en başarılı Mağazalarından olan İpekyüz Consept

mağazası geçmişte Satış kalite ve müşteri memnuniyetinde bölge şampiyonu ve en iyi reklam yapan mağaza unvanını almıştı. 
Türkiye’nin en kaliteli ürünlerinin satıldığı İpekyüz Consept mağazası sahibi İş adamı Yaşar İpekyüz müşterilerine uygun fiyat ve kaliteli ürünleri modern ve ferah mağazasında sunmaya devam edeceklerini belirterek” Dost ve müşterilerimize en iyi sunmak için yenilenerek yeni mağazamıza taşındık. Müşterilerimize ve dostlarımıza daha geniş ve ferah bir ortamda hizmet vereceğiz. Türkiye’nin en kaliteli Beyaz eşya ve elektrik ürünlerini Vestel güvencesiyle halkımıza ulaştırıyoruz.” Dedi.
İpekyüz Consept mağazası bünyesine halı teşhir bölümünü de alarak üst katta Pier Cardin, Atlas ve Royal Halı çeşitleriyle de müşterilerine hizmet vermeye başladı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=