Lütfen bekleyin..



ASKON’dan Pandemi sürecinde üyelerine destek

22 Mart 2021, 15:41 - Okunma: 910

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Batman Şubesi, pandemi nedenliyle ara verdiği aylık geleneksel buluşma toplantısını cumartesi günü gerçekleştirdi. Nasıroğlu, “Pandemi sürecinde ekonomik açıdan zor şartlar yaşayan İş dünyası temsilcileri olarak bizler firmalarımızın çatısı altında emek sarf eden yaklaşık 4000 emekçi

 kardeşimizin mağdur olamamalarını ve ekonomik sıkıntılardan etkilenmemelerini sağlamak için özen gösterdik, bu süreçte tüm üyelerimizle yatırımda devam ettik, pandemi sürecini en az zararla atlatmamız için üretime devam etmeli ve üretim merkezleri kurmamız gerek yurt içi ve yurt dışında bu merkezleri pandemi den önce planlamalarımız içinde idi ve genel merkezimiz buna hız verdi bu merkezlerin kurulması için yoğun çaba içerisinde olduğunu ” dile getirdi. 
İlave istihdam oluşturmak için gayret gösterdiklerini de dile getiren Nasıroğlu, ASKON ailesine yeni katılan üyelerin Rozetlerini takarak toplantıyı sonlandırdı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=