Lütfen bekleyin..



Başkan Karabulut’tan ilçe esnafına destek

22 Mart 2021, 16:59 - Okunma: 1464

İlimiz Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut, ilçede yaptığı örnek ve başarılı çalışmalarının yanı sıra Pandemi sürecinden etkilenen esnafa 62 bin 500 lira para yardımında bulundu. Beşiri’de ulaşımdan, altyapıya kaldırım ve asfalt çalışmalarının yanında sosyal belediyeciliğe de büyük önem veren Başkan Karabulut ilçede zor günler yaşayan İlçe esnafına ziyarette bulunarak maddi destekte bulundu.

 Esnafın taleplerini dinleyen Başkan Karabulut Belediye’nin kıt imkanlarına rağmen maddi yardımını ulaştırarak örnek bir uygulamaya imza attı. Bölgede bir ilke imza atan Başkan Karabulut esnafa maddi yardımı örnek bir çalışma olarak kamuoyunda yer aldı.   
25 ESNAFA 62 BİN 500 TL YARDIM
Beşiri’nin çehresini değiştiren Başkan olarak gündem de yer alan Karabulut ilçe merkezinde ciddi sıkıntılar yaşayan esnafın imdadına yetişerek Kira ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması için böylesi bir karar aldıklarını belirterek her esnafa 2 bin 500 TL yardım yapıldığını aktardı. Hizmet belediyeciliğinin yanında sosyal belediyeciliğe de önem verdiklerini aktaran Başkan Karabulut her zaman vatandaşın yanında olduklarını ve desteklerinin devam edeceğini vurguladı. 


DOĞALGAZ VE GÜNEŞ ENERJİSİ KAZANDIRILIYOR
Beşiri’yi örnek ilçe yapmak için kolları sıvayan Belediye Başkanı Sait Karabulut, Beşiri’nin ihtiyaç duyduğu doğalgaz ve enerji paneli projelerini yıl sonuna kadar bitirmeyi hedeflediklerini aktardı.
Doğalgaz yetkilileri ile her konuda sözleşme imzaladıklarını belirten Başkan Karabulut: “Doğalgazın 9.900 nüfuslu ilçemize getirilmesi konusunda AKSA Doğalgaz Bölge Müdürlüğü’nün bizden talep ettiği üstyapı çalışmalarını üstlendik. Batman’a en yakın ilçeyiz, artık doğalgaza kavuşmak istiyoruz. Beşiri’de elektrik sorununu çözecek güneş enerjisi paneli projemizi de hayata geçirmek istiyoruz. Bu konuda İller Bankası da projemize destek verdi. Önümüzdeki bahar aylarında 6 mahallemizde eksiğini gördüğümüz cadde-sokakları asfaltlayacağız. Beşiri’nin ihtiyaç duyduğu doğalgaz ve enerji paneli projelerini yılsonuna kadar bitirmeyi hedefliyoruz.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=