Lütfen bekleyin..



Vali Şahin gençlerle halay çekti

21 Mart 2021, 15:02 - Okunma: 1136

Baharın müjdecisi olarak bilinen Nevruz, Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin ile il yöneticilerinin katıldığı etkinlikle kutlandı, Vali Şahin ve protokol üyeleri Batman’da Nevruz ateşini yaktı.Çay Mahallesinde bulunan Gençlik Merkezinde gerçekleşen Nevruz etkinliğine Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin’in yanı sıra; Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak,

Batman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.İdris Demir, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, kamu kurum müdürleri, vatandaşlar, mahalle sakinleri ve gençler katıldı. Halayların çekildiği, yumurta tokuşmasının yapıldığı alanda ayrıca Nevruz ateşi de yakıldı. Gençlerle halay çeken Vali Şahin katılımcılara pilav dağıttı. 
NEVRUZ BAYRAMINI KUTLADI
Nevruz’un önemi hakkında konuşan Vali Şahin “Kış mevsiminin sona erip, baharın başlangıcını müjdeleyen ve aynı zamanda bolluğun ve bereketin sembolü olan Nevruz ‘Bahar bayramı’ toplumumuzda gelenek halini alan önemli günlerimizdendir. Bu vesile ile Nevruzun, bolluğa, berekete, birlik ve beraberliğe vesile olması diler, tüm milletimizin Nevruz Bayramını en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=