Lütfen bekleyin..



Merhum Hacı Halil Dinç için Mevlidi Şerif

19 Mart 2021, 18:15 - Okunma: 1553

Geçtiğimiz ay geçirdiği talihsiz beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Batman’ın sevilen ailelerinden ve Dinç ailesinin büyüğü Hacı Halil Dinç’in vefatının üzerinden 40 gün geçmesi nedeniyle ailesi tarafından Mevlidi Şerif okutuldu. Mevlidi Şerif nedeniyle Dinç ailesinin büyükleri bir araya gelirken, dostları ve misafirlerle yakından ilgilendiler. Dinç ailesinin ileri gelenleri olan, İbrahim

Dinç, Abdulhakim Dinç, Selman Dinç,  Mehmet Dinç ve Emin Dinç ve diğer aile fertleri Mevlidi şerif nedeniyle Batman’da bir araya gelerek 40 gün önce vefat eden babaları, amcaları Hacı Halil Dinç için düzenlenen Mevlidi Şerif’e katıldılar.

Perşembe günü Din alimleri ve Aile dostlarının katılımıyla Hacı Halil Dinç için Mevlidi şerif okutulurken, Dinç aile mezarlığı ziyaret edildi. Aile Mezarlığında bulunan Merhum Hacı Halil Dinç, Merhum Ahmet Dinç ve Hacı Tahir Dinç’in ruhuna Yasin’i şerifler ve dualar okundu. Daha sonra Din görevlileri tarafından Dinçlerin evinde Mevlidi Şerif okutuldu. Batman İl Müftüsü Turgut Erhan, Din alimleri, iş adamları ve Dinç ailesinin sevenleri ve dostlarının katıldığı Mevlidi Şerif okutulmasının ardından davetlilere yemek ikramında bulunuldu.   

  


Dinç ailesi Mevlidi Şerif’e katılan dostlarıyla yakından ilgilenerek dualarını eksik etmeyen tüm dostlarına ve hemşerilerine teşekkür ettiler. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=