Lütfen bekleyin..



İş Adamı Yurttaş’tan Gazetemize Ziyaret

18 Mart 2021, 19:34 - Okunma: 1587

Bölgenin en modern oto galerici sitesi olan Otoyurt’u Batman’a kazandıran sevilen ve başarılı iş adamı Aydın Yurttaş gazetemizi ziyaret etti. Gazete sahibimiz Nimet Dal ile görüşen İş adamı Yurttaş yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler verirken, Gazete sahibimiz Nimet Dal’ın şahsında tüm çalışanlarına başarılar dileyerek yeni yayın dönemiyle ilgili hayırlı olsun dileklerini sundu.

Batman’da güçlü bir medya sektörünün olduğunu belirten İş adamı Yurttaş her zaman yerel basın medya sektörünün desteklenmesi gerektiğini belirtti. Ziyarette inşaatı devam eden Otoyurt galericiler sitesiyle ilgili bilgiler veren Yurttaş modern sitenin bitme aşamasına geldiğini ve 3 ay sonra 2. Etap inşaatının da başlayacağını belirtti. Batman’ın sevilen İş insanlarından ve bir çok başarılı inşaat projesine imza atan Aydın Yurttaş tarafından yapılan dev proje Batman’lı oto galericilerin imdadına yetişecek. Yüzde 85 oranında tamamlanan Otoyurt Galericiler sitesi tamamlanma aşamasına gelirken, sitenin faaliyete geçmesi için ustalar harıl harıl çalışıyor. 
 BÖLGENİN EN MODERN PROJESİ
Toplam 25 bin metre kare alan üzerinde kurulan oto galericiler sitesinde 101 iş yeri bulunuyor. İki katlı olarak tasarlanan işyerleri ise ortalama 150 metre, yaklaşık 300 kişinin çalışacağı düşünülen oto ticaret merkezi olacak.  Batman’ın başarılı iş insanı Aydın Yurttaş yaptığı açıklamada “İlk etapta 101 galerici ofisi bulunuyor. Kaba inşaat tamamlanırken, inşaatta boya badana, giydirme, ince işçilik sürüyor. Tapular dağıtılırken, kat irtifakları tamamlandı. 


KİLİT TAŞI FABRİKASI AÇILIYOR
2002 yılından beri beton ve inşaat sektöründe yer alan Yurttaş Bölgenin en modern Kilit taşı fabrikasını da hizmete alıyor. Bıçakçı yolu üzerinde yapımı bitme aşamasına gelen Kilit taşı üretim fabrikası saatte 1500 metrekare üretim yapacak. 1 ay içinde faaliyete başlayacak olan fabrikada makine montaj işlemleri yapılıyor.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=