Lütfen bekleyin..



BATSO Meclisi toplandı

18 Mart 2021, 19:32 - Okunma: 1178

Batman Ticaret ve sanayi odasının 2021 yılının 3. Meclis Toplantısı BATSO Meclis Başkanı Ercan Ekinci’nin başkanlığında gerçekleştirildi. BATSO’da yapılan ve Başkan Abdulkadir Demir ile meclis üyelerinin katıldığı toplantıya Batman İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak’ta onur konuğu olarak katılım sağladı. Toplantı gündeminde

 2020 yılında yapılan faaliyetler ve yakın tarihte yapılacak olan hedefler görüşüldü. Meclis Başkanı Ercan Ekinci; “Geçtiğimiz yıl 480 firmaya 2. El motorlu kara taşıtları mesleği yeterlilik belgesi verdik. 2021 yılı için hedefimiz 700 firmaya mesleki yeterlilik belgesi vermektir.
BATSO olarak üyelerimize; Bu yıl içerisinde en az 250 girişimci firmayı Batman ekonomisine kazandırmayı hedefliyoruz. Pandemide zorluk çeken üyelerimiz için Ziraat Bankası ve Halk Bankası’yla, Tedarik Zinciri Finansman Protokolünü imzaladık. Sayın Albay İsa Çakmak; Bölge’nin huzurunu sağlamak için vermiş olduğumuz mücadelede güvenlik ve asayiş ne kadar önemliyse ekonomi için de işsizlik ve istihdam bir o kadar önemlidir” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=