Lütfen bekleyin..



Çanakkale zaferinin 106. Yıldönümü kutlandı

18 Mart 2021, 19:26 - Okunma: 1286

Batman’da Çanakkale Zaferinin 106.Yıl dönümü nedeniyle ‘18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’ Programı düzenlendi. Valilik bahçesine çelenklerin bırakılmasının ardından tören, İl Kültür Müdürlüğü konferans Salonunda gerçekleştirilen bir takım etkinliklerle devam etti. Programa, Vali Hulusi Şahin, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer İhsan Kaplan,

AK Parti İl Başkanı Akif Gür ve  kurum müdürleri katıldı. Program, Çanakkale Şehitleri adlı sinevizyon gösterisi ve şiirlerin okunmasıyla devam etti. Dereceye giren öğrencilere yönelik olarak yapılan ödül töreninin ardından program sona erdi.

VALİ ŞAHİN’DEN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Batman Valisi Hulusi Şahin 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106’ncı yıldönümü nedeniyle Mesaj yayımladı. Vali Şahin mesajında “106 yıl önce atalarımızın kardeşlikle yücelttiği Çanakkale ruhunu yaşatmak, şehitlerimizden kalan bu mirası vatanına ve bayrağına sonsuza dek sahip çıkacak yeni nesillere aktarmak da bize düşen en önemli görev.  Çanakkale Zaferi'nin 106’ncı yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitleri Anma Günü vesilesiyle bir kez daha bu vatanı bizlere hediye eden aziz şehitlerimizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’le birlikte ve hürriyet mücadelesi veren kahraman Mehmetçiklerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=