Lütfen bekleyin..



Özel eğitim sınıflarına materyal dağıtımı yapıldı

17 Mart 2021, 17:32 - Okunma: 907

Toplumun ayrılmaz bir parçası olan engelli bireylerin eğitim öğretim imkânlarından en üst düzeyde yararlanmalarını sağlamak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı’nın hazırladığı materyal setleri özel eğitim sınıflarına dağıtıldı. Batman Merkez ve ilçelerimizdeki hafif, orta ve ağır düzeyde zihinsel ve otizmi olan bireyler ile görme yetersizliği olan bireylere yönelik 28 özel eğitim sınıflarımıza materyal

dağıtımı programına İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve Şube Müdürü Emrullah Aslan, Aydınkonak Özel Eğitim Uygulama Okul Müdürü Ekrem Başalak katıldı.
28 ÖZEL EĞİTİM SINIFINA DAĞITILACAK
İl Millî Eğitim Müdürü Kurtaran; Fiziksel, mekanik ve çeşitlilik açısından çocukların kullanımına uygun olan materyallerin özel çocuklarımızı geleceğe hazırlamak adına eğitimlerine büyük bir desteğinin olacağına dikkati çekti. Özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerin bireysel özellikleri ve gelişim alanlarındaki ihtiyaçları dikkate alınarak hazırlanan materyaller öğrencilere yaparak yaşayarak öğrenme imkânı sunacak, böylelikle eğitim sürecini kolaylaştıracak ve kalıcı hale getirecektir.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=