Lütfen bekleyin..



DÜNYA HASTANESİNDE YÜRÜDÜ

18 Temmuz 2017, 22:05 - Okunma: 2034

Her iki ayağını kullanabilmesi mucize olarak görülen hasta Ameliyatını yapan Doktorunu yürüyerek ziyaret geldi.Silahlı yaralanma sonrası başka merkezden ileri tetkik ve tedavi için 112 tarafından sevkli olarak Özel Batman Dünya hastanesine getirilen (17 yaş) Ece Yağmur BİNGÖL isimli hasta Beyin ve Sinir Cerrahı Op.Dr. Oğuz ÖZEL tarafından muayene edilip yapılan tetkik ve tahlilleri değerlendirildi. Hastanın omuriliğine isabet edip karın içerisinde kalan kurşun nedeni ile her iki ayağını çok az hissettiği tespit edildi.

Özel Batman Dünya Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Oğuz ÖZEL tarafından hasta acil ameliyata alındı. Ameliyatta hastanın zarar gören omurga ve omurilik zarı tamir edildikten sonra karın içerisinde kalan kurşun 6 saat süren başarılı ameliyat sonrası çıkarıldı.

Hasta ameliyat sonrası her iki ayağını çok daha iyi hissetmeye başladı. Bir hafta serviste izlenen hasta fizik tedavi programı planlanarak şifa ile taburcu edildi.

Yaklaşık üç ay sonra, ameliyat öncesinde ayaklarını bir daha kullanabilmesi mucize olarak değerlendirilen hasta yürüyerek, yürümesini sağlayan Op. Dr. Oğuz ÖZEL’e minnettarlığını iletmek için ziyarete geldi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Kolajen, vücutta bulunan temel bir proteindir ve cilt, eklemler, kemikler, ..
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Evde Sağlık Birimi'ne yakınları tar..
Batman Belediyesi, çocukların gelişimlerine pozitif etki sağlamak amacıyla ..
Ak Parti Milletvekili adayı Fırat Tunç, Kozluk lokali ziyaretinde partilile..
Dünya Hastanesi Dahiliye bölümünden Uzm. Dr. Ahmet NAS şeker ve tansiyon ha..
Batman Eğitim Araştırma Hastanesine atanan yenidoğan uzmanı hasta kabulüne ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=