Lütfen bekleyin..



Paşa Büryan’dan yeni bir hizmet

15 Mart 2021, 15:05 - Okunma: 1341

İlimiz Gap Mahallesi Kevser iş merkezi yanında hizmet veren Paşa Büryan, Paça ve ızgara çeşitlerinden sonra nefis Döneriyle müşterilerine hizmet vermeye başladı. Batman’da 40 yıllık Gıda ve Lokanta deneyimi bulunan lezzet uzmanı Kadir Usta tarafından hizmete devam eden Paşa Büryan ve Izgara’da dünden itibaren deneyimli ve tecrübeli Usta tarafından

 yaprak döneri hizmeti verilmeye başlandı. Porsiyonu 25 TL’den satışa başlayan Yaprak Dönerine ilk gün olmasına rağmen müşteriler yoğun ilgi gösterdiler. 

YAPRAK DÖNERİYLE HİZMET KALİTESİNİ ARTIRDI

Lezzet Uzmanı Kadir Usta Süt danası ve Kuzu döşünden hazırlanan yaprak dönerlerini tatmaya tüm Batman halkını davet ettiklerini belirterek şunları söyledi. “İşyerimizde Büryan, Paça, Izgara ve lahmacun çeşitlerinden sonra Güzel yaprak dönerimizi müşterilerimizin hizmetine aldık. 40 yıldır bu sektörde yer alan bir lezzet uzmanı olarak Paçadan sonra kaliteli yaprak dönerimizi de Batman halkımızın hizmetine sunduk. Büryan ve Paça’da gereken ilgiyi yakaladık. İnşallah dönerimizde çok beğenilecek. Dönerimiz Batman’ın çok meşhur lokantalarında çalışan Ustamız tarafından hazırlanıyor. Biz üzerimize düşeni yapıp müşterilerimizin siparişlerini bekliyoruz. Günlük 100 kilo ile başladık. Harika bir döner hazırladık.Hayırlı uğurlu olur inşallah.”dedi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=