Lütfen bekleyin..



Özel Yaşam Hastanesinde Tıp Bayramı Kutlaması

14 Mart 2021, 13:30 - Okunma: 1081

Özel Batman Yaşam Hastanesi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile doktorları ve diğer sağlık personelleri ile birlikte tüm sağlık çalışanlarının gününü kutladı. Sağlığımızı güvenle emanet ettiğimiz sağlık çalışanlarımızın dünyanın karşı karşıya kaldığı salgın hastalık sürecinde en ön safhada özverili ve fedakarca çabalarının önemine değinen Özel Yaşam hastanesi Yönetim kurulu Başkan vekili Mehmet Dinç

 pandemi sürecinde ciddi bir fedakarlık  sunan ve üstün gayretlerini esirgemeyen tüm sağlık kahramanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.   Sağlığımızı güvenle emanet ettiğimiz sağlık çalışanlarımızın dünyanın karşı karşıya kaldığı salgın hastalık sürecinde en ön safhada özverili ve fedakarca çabalarının önemine değinen hastanenin Başhekimi Dr. Cevdet Demirdağ: “Yaşamımızın en değerli hazinesi sağlıktır. Sağlıklı bir toplum, mutlu yarınlarımızın güvencesidir. Sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasında hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın üstlendiği görev bu anlamda kutsal bir nitelik taşımaktadır. Hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın gayretleri ve fedakârlıkları sayesinde sağlıkla buluşuyoruz. Dünya'nın son bir yıl içinde karşı karşıya kalmış olduğu salgın hastalığın hayatımızı durma noktasına getirerek, toplumsal yaşantımız üzerindeki etkileri ile birlikte bir kez daha sağlığın toplumların geleceği için çok önemli olduğunu görmüş olduk.

Çünkü salgın süreci tüm dünyada   sosyal, siyasal, ekonomi, eğitim gibi toplumun temel kurumlarının işleyişini derin bir şekilde etkiledi. Sağlığın toplumsal yaşamdaki uygulayıcıları olarak tüm sağlık çalışanlarımızın özellikle de koronavirüs salgını sürecinde üstelendiği görev ve sorumluluk, canla başla çalışma azimleri takdire şayandır. Bu vesile ile kutsal mesleğimizi icra etmede her türlü gayreti gösteren, sağlıklı bir yaşam için kendi sağlığından ödün verme noktasında bile her türlü fedakarlığı yapan yüce gönüllü meslektaşlarımın; sabır ve üstün gayretlerini esirgemeyen tüm sağlık kahramanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” diye konuştu.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=