Lütfen bekleyin..



“Sağlık çalışanlarına çok şey borçluyuz”

14 Mart 2021, 13:16 - Okunma: 951

Vali Hulusi Şahin, 14 Mart Tıp bayramını kutladı. Vali Şahin mesajında : “2020’nin Yaz aylarında virüsün yayılma hızı ve vaka sayılarında Batman adeta kırmızı alarm veriyordu. Salgına karşı adeta bir seferberlik başlattık ve kentin bütün potansiyeli devreye sokuldu. Valilik ve Belediye çalışanlarından, emniyet mensuplarına kadar Batman'daki tüm kamu personeli çalışmalara dahil edildi.

 Aldığımız sıkı tedbir ve denetimlerle birlikte hastalığın seyrini değiştirmeyi başardık. Covid-19'a karşı yürütülen bu mücadelenin başarıya ulaşmasında en büyük pay ise sağlık çalışanlarımıza ait. Memurdan temizlik görevlisine, eczacıdan hasta bakıcıya, hemşireden doktora uzanan bu iyilik ordusu halkımızın sağlığı için ter dökerken gün oldu şehit verdi, gün oldu anlaşılmadı ve hak etmediği tepkilerle karşılaştı. Ancak onlar yılmadı ve Batman'ın kaderini değiştirdi. 28 yaşında aramızdan ayrılan Yasemin Çolak Hemşireye, hastaları iyileşsin diye ev ev dolaşırken şiddete maruz kalan Doktor Emrah Yavuzkılıç'a yüzlercesi virüsten etkilense de hayatını riske atıp Batman için ter döken 6 bin sağlık çalışanına çok şey borçluyuz. Hepinize şahsım ve Batman halkı adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sayenizde başardık. Batman size minnettar. 14 Mart Bayramınız kutlu olsun.”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=