Lütfen bekleyin..



Batman’ın çehresini değiştirecek konut projesi

09 Mart 2021, 16:21 - Okunma: 1965

Batman’a modern konut projeleri kazandıran Sidelya Life yapı Üniversite yolundan sonra Hasankeyf yoluna 228 konutluk Mega konut projesini başlattı.

Batman’a modern konut projeleri kazandıran Sidelya Life yapı Üniversite yolundan sonra Hasankeyf yoluna 228 konutluk Mega konut projesini başlattı.Batman’da şehirleşmenin Hasankeyf yoluna kaymasıyla konut projelerine hız veren Sidelya Life yapı’nın üniversite yolundaki 70 dairelik projesi bitme aşamasına gelirken, buna ilaveten aynı mevkide 148 dairelik proje ve Hasankeyf yolunda ise bölgenin en gözde konut sitesinin inşaatına başlandı. 

HASANKEYF YOLUNDA ŞEHİRLEŞME HAMLESİ
Batman’ın başarılı müteahhitlerinden Erdal Yiğit ve iş adamı Kasım Ekinci tarafından başlatılan Konut projeleriyle kente değer katacak bir konut projesi başlattıklarını ifade eden Müteahhit Erdal Yiğit gazetemize yaptığı açıklamada “Sidelya Life yapı olarak Üniversite yolunda 70 dairelik bir projemiz var. Bitme aşamasında ve teslim etmek üzereyiz. Buna ilaveten Üniversite yolunda yine 148 daireye daha başlamak üzereyiz. Kazı başlamak üzere. Ruhsat aşamasında ve jeoloji çalışması yapılıyor. Yine Hasankeyf yolunda yola sıfır 22.5 dönüm üzerine 6 bloklu 228 daire yapıyoruz. Şuan 3 temel kazdık. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. 


BATMAN’A DEĞER KATACAK KONUT PROJESİ
Dairelerimiz 3,5 +1 şeklinde olup. Projemizde sosyal donatı alanları, voleybol, futbol, koşu yolu, bisiklet yolu, tenis, siteye ait özel kafe gibi yenilikler var. Çocuklar bir yandan oyun oynarken, aile sakinleri uygun bir ortamda kafe’de sohbet edecekler. Tüm spor aletlerinin olacağı spor oyun alanları olacak. Batman halkının projemize yoğun bir ilgisi var. 2013 yılından beri bu sektör içindeyiz. ve Batman’a önemli projeler kazandırdık. Üniversite yolunda başlattığımız konut projesinden sonra bu bölgede ciddi bir canlılık ve daha fazla konut projeleri oldu. Şu an konut projemizi kazandırdığımız mevki Batman’ın en cazip semtlerinden biri olacaktır. Üniversite yolunda konut projelerinin değeri 2 katına çıktı. Amacımız vatandaşlarımıza en güzel konut projelerimizi kazandırmaktır.”dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=