Lütfen bekleyin..



Yürüyüşe MHP’den, tam kadro’lu destek

07 Mart 2021, 13:09 - Okunma: 624

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Batman İl ve Merkez ilçe teşkilatı, düzenlenen "Şehitlere Saygı, Teröre Lanet" yürüyüşüne tam kadro katılarak destek verdi.Yürüyüşe MHP İl Başkanı Kerem Demir başta olmak üzere, Merkez ilçe Başkanı Muhammed Arif Çetin, ilçe Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve parti üyeleri katılım sağladı. Al yıldızlı bayraklarla

 "Şehitlere Saygı, Teröre Lanet" yürüyüşü için İl binasından yürüyerek katılım sağlayan MHP teşkilatı, tüm dikkatleri üzerine çekti. Bu tür hassas olaylara teşkilat olarak büyük önem verdiklerini belirten MHP İl Başkanı Kerem Demir; “ Bizler PKK ve FETO terör örgütleri başta olmak üzere tüm terör örgütlerini ve yandaşlarını lanetliyoruz. Özellikle son zamanlarda GARA’da ve Bitlis’te şehit olan askerlerimizi saygıyla anıyoruz. Millet olarak her zaman birlikteliğimizi bu tür dayanışma programlarıyla göstermeliyiz. MHP olarak Devletimize, Milletimize, Bayrağımıza ve halkımıza her zaman bağlıyız. Millet olarak terör örgütlerine ve yandaşlarına geçit vermeyeceğiz.” dedi.

Teşkilat olarak yapılan "Şehitlere Saygı, Teröre Lanet" yürüyüşüne tam kadro katılım sağlayarak destek verdiklerini belirten MHP Merkez İlçe Başkanı Muhammed Arif Çetin ise; Her kesimin bu tür toplumsal olaylara duyarlılık göstermesini istedi. Başkan Çetin; “Bütün Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Bugün Millet olarak bir kez daha teröre hep birlikte tepkimizi gösterdik Birlik ve beraberliğimizi bir kez daha terör örgütlerine gösterdik. Allah birliğimiz ve dirliğimizi bozmasın bozmak isteyenlere de fırsat vermesin.” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=