Lütfen bekleyin..



Batman’da şehitlere saygı yürüyüşü

07 Mart 2021, 14:17 - Okunma: 1061

Batman'da sivil toplum kuruluşları öncülüğünde “Şehitlere Saygı, Teröre Lanet” yürüyüşü gerçekleştirildi.Siyasi parti il başkanları ve STK temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda kişinin katıldığı yürüyüşte, terör olayları ve sivil katliamlarına tepki gösterildi.Aralarında Sivil toplum kuruluşu, Siyasi parti il başkanlarının da bulunduğu kalabalık Batman Park önünde toplanarak buradan Atatürk Parkı’na kadar yürüdü.

Yürüyüşün ardından açıklama yapan Gazi ve Şehit Aileleri Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Dila Doğu, günün teröre karşı bir olma günü olduğunu, terörü lanetlemek için bir araya geldiklerini söyledi.Atatürk Parkı'nda sona eren yürüyüş İl Müftüsü Turgut Erhan'ın yaptığı dua ile sona erdi.

TÜZÜN VE YÖNETİMİ SAHADAYDI
Türkiye Şehit Aileleri ve Gaziler Vakfı Batman İl Başkanı Ferhat Tüzün ve Yönetimi, Batman’da gerçekleştirilen şehitlere saygı yürüyüşünde Karanfil, kolonya, maske ve çay semaverleri ile sahadaydı.


 Tüzün “Kürt, Türk, Alevi, Çerkez, hepimiz bu toprakların insanıyız. Bizler bu ülkenin huzurunu, birliğini, dirliğini bozanlara karşıyız. Birliğimizi, dirliğimizi, huzurumuzu bozmak isteyen hainlere Allah fırsat vermesin. Batman'dan Gara’da şehit düşen vatan evlatlarının ailelerine selam olsun. Batman, tek yürek devletinin yanındadır" dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=