Lütfen bekleyin..



“Mali müşavirler ekonomiye değer katıyor

04 Mart 2021, 15:11 - Okunma: 1316

Batman-Siirt Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Bölge Başkanı Hayrettin Başaran, yönetim kurulu üyeleri Temim Orhan ve Abdullah Yıldırım ile birlikte Gazetemizi ziyaret ederek ‘Muhasebeciler haftası’ ile ilgili açıklamada bulundu.1-7 Mart Muhasebeciler Haftası nedeniyle gazete sahibimiz Nimet Dal ile görüşen Batman SMMO Başkan Hayrettin Başaran Mali

Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Mesleğinin toplumun tüm kesimlerine tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu değer ve faydaya ilişkin farkındalığın artırılması amacıyla 1-7 Mart Muhasebe Haftasını Pandemi nedeniyle sınırlı bir organizasyonla kutladıklarını belirterek “Meslek yasamız 13 Haziran 1989’da yürürlüğe giren 3568 sayılı Meslek yasası kapsamında Ülke genelinde 114 bin Mali Müşavir,4 bin 800 Yeminli mali müşavir ile 18 bin stajyer,  Batman-Siirt SMMM Bölge odamıza bağlıda 250 mali müşavir ve 70 stajyer faaliyet göstermektedir. 77 Mali Müşavir Odası, 8 Yeminli Mali Müşavir Odası da TÜRMOB çatısı altında hizmet vermektedir.


MUHASEBE EMEKÇİLERİNİ KUTLUYORUZ
Mali Müşavirlik Mesleği kurumsal sürecini tamamlayan, Ülkenin iktisadi hayatının vazgeçilmez bir kurumudur. Muhasebe mesleğinin sunduğu hizmetlerin ne kadar hayati bir öneme haiz olduğunun Covid-19 dönemi boyunca daha iyi anlaşıldı. Mali müşavirler Pandeminin zor şartlarında, görevi başında işletmelerimize ve ülkemize hizmet vermeye devam ettiler. Biz Mali Müşavirler Tüm kurum ve kuruluşlarımızla karşılıklı anlayışı ve işbirliği içinde yürüteceğimiz çalışmalarda, elde edeceğimiz her başarı, Bölge ve ülke ekonomimizin kalkınmasına, gelişmesine katkı sağlayacaktır. Üzerimize düşen görevi her zaman yapmaya hazırız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm mali müşavirlerimizin, stajyerlerimizin ve Mali Müşavirlik ofislerinde, Özel Şirketlerde ve Kamuda muhasebe mesleğini icra eden tüm Muhasebe emekçilerinin 1-7 Mart Muhasebe Haftası Kutluyorum.”dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=