Lütfen bekleyin..



Uzaktan eğitime kitap desteği

04 Mart 2021, 14:57 - Okunma: 884

Uzaktan Eğitim Sürecinde Milli Eğitim Bakanlığı, Batman Valiliği ve Batman Belediyesi tarafından öğrencilere ücretsiz kitap desteği verildi.Uzaktan eğitim sürecinde, öğrencilere kitap desteği ile ilgili öğrencilerimize hitap eden Vali Hulusi Şahin: "Sevgili Öğrenciler, 2020 yılı Mart ayından itibaren COVID-19 salgını ile birlikte ülkemiz genelinde uzaktan eğitim sürecine başladık. Millî Eğitim Bakanlığımızca

 EBA Canlı Sınıf ve TRT EBA TV desteğiyle uzaktan eğitim yayınları sağlanmış ve ülkemiz genelinde uygulanmaya başlanmıştır. Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından da tüm sınıf seviyelerinde kazanımları içeren video içerikleri hazırlanmış YouTube/Batmanilmem kanalı üzerinden öğrencilerimizin istifadesine sunulmuştur. Millî Eğitim Bakanlığının bu çalışmalarına destek olarak, Valiliğimizce ilimize bağlı kırsal alandaki öğrencilerimizin istifadesine sunmak amacıyla Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü (ÖDSGM) tarafından dijital ortamda e-kitap olarak yayınlanan bu "Çalışma Kitabını" çocuklarımıza basılı kitap haline getirerek ulaştırıyoruz.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=