Lütfen bekleyin..



Vali Şahin Beşevler mahallesinde halkla buluştu

01 Mart 2021, 16:24 - Okunma: 818

Batman’da halkın sorunlarını mahalleye kadar giderek dinleyen Vali Hulusi Şahin, Mahalle Buluşmaları programı çerçevesinde Beşevler Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Beşevler Mahallesi Veysel Karani imam hatip lisesi bahçesinde gerçekleştirilen programa çok sayıda mahalleli katıldı. Belediye Birim Müdürleride programda hazır bulundu.

Beşevler Mahallesi’nin sorunlarına ilgilerinden dolayı Belediyeye teşekkür eden Mahalle Muhtarı Eyüp Keskin, mahallenin sorunlarına kalıcı çözümler üretmek için gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.
Beşevler Mahallesi muhtarı ve sakinlerinin yollar ve kaldırımların düzenlenerek ağaçlandırılması, ortaokul talebi, kanalizasyon hatlarının yenilenmesi, asfalt yapılmayan caddelerin asfaltlanması, kapalı semt pazarı talebi , ADEM talebi, kaldırım ve parke taşı serimi gibi taleplerini yerinde dinleyen Vali Hulusi Şahin, Beşevler Mahallesi’nin sorunlarının giderilmesi konusunda ilgili birim müdürlerinin gerekli çalışma ve hazırlıklarını yapması için talimat verdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=