Lütfen bekleyin..



“Her zaman gönüllerde olan bir partiyiz”

28 Şubat 2021, 18:05 - Okunma: 690

Merhum Genel başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nun partisi olan Büyük Birlik partisinde hareketli günler yaşanıyor. BBP’nin kuruluşunda yer alan ve 25 yıldır BBP bayrağını Batman’da dalgalandıran Recep Er yeni dönemde BBP genel merkez MKYK üyeliğine ve Güneydoğu Bölge başkanlığına seçildi. Her ay Ankara’da yapılan MKYK toplantılarına katılan Başkan ER burada Ülke gündeminin ve parti

çalışmalarının değerlendirildiğini belirterek Bölgede BBP’nin en güçlü olduğu ilin Batman olduğunu söyledi.   
KONGRE SÜRECİ TAMAMLANDI
Yeni binasına taşınan ve üye sayısını her geçen gün artıran BBP Batman il teşkilatında kongreler tamamlandı. Büyük Birlik Partisi Genel merkez MKYK üyesi hemşerimiz Recep Er’i gazete olarak makamında ziyaret ettik. İl Başkanı Adem Bağlamış ve, Başkan yardımcısı Şevki Candan’ında bulunduğu ziyarette açıklamalarda bulunan Recep Er ”Partimiz her zaman günülerde yer almış bir parti. İnşallah 2023 seçimlerinde bunu sandıklara da yansıtacağız. Geçtiğimiz hafta Genel başkan yardımcımızla gerçekleştirdiğimiz Bölge gezisi oldukça verimli geçti. Batman’da kongre süreçlerini tüm ilçe ve beldelerde tamamlayan partiyiz. 2023 seçimlerine şimdiden teşkilat olarak hazırız.

Teşkilatımıza her geçen gün yeni katılımlar devam ediyor. Liderimiz Merhum Muhsin Yazıcıoğlunun çizgisinden gitmeye devam ediyoruz.  Batman’da Başta Sayın Valimiz Hulusi Şahin ve Emniyet Müdürümüz Köroğlu Kıraç’ın çalışmalarından memnunuz. Halkımıza yönelik güzel çalışmalarını destekliyoruz. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=