Lütfen bekleyin..



İyi Partili vekiller nabız yokladı

25 Şubat 2021, 15:42 - Okunma: 981

İYİ Parti Genel Merkez yöneticileri ve milletvekilleri, bir dizi inceleme ve çalışmalarda bulunmak için ilimize geldiler.Yapılan ziyarete İYİ Parti Grup Başkanvekili Dervişoğlu, Genel Sekreter Av. Uğur Poyraz, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Salim Ensarioğlu, İYİ Parti Bölge İl Başkanları ve il teşkilatından yüzlerce kişi katılım sağladı.

 “ÇIKIŞ PARTİSİ OLCAĞIZ”
Batman’daki çalışmaları ve il yönetiminin başarılarını yakından takip ettiklerini belirten İYİ Parti Grup Başkanvekili Dervişoğlu, gittikleri her yerde Türkiye'nin müşterek problemlerine karşı ortak çözümler üretebilmek adına gayret sarf ettiklerini söyledi. Dervişoğlu; “Türkiye'nin batısındaki problem neyse güneydoğusundaki problem aynı. Ekonomik sıkıntıların ve adalet arayışlarının fevkinde bölgemizde bir de DEDAŞ probleminin olduğuna şahitlik ettik. TBMM'de grubu bulunan parti olarak bu problemin çözme noktasında elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz." Dedi. İl Başkanlığında yapılan basın toplantısının ardından İYİ Parti İl Başkanı Kısmet Çelik, Dervişoğlu, Poyraz ve Ensarioğlu’na Batman’ın simgesi olan At başı plaketi hediye etti. 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=