Lütfen bekleyin..



Batman Sosyal yardımlaşma pandemi'de Umut Oldu

24 Şubat 2021, 16:46 - Okunma: 1366

10 yıl öncesinde konteynır binada vatandaşlara hizmet veren Batman sosyal ve yardımlaşma vakfı Başkanlığı aradan geçen zaman içinde Güneykent mahallesinde yapılan yeni modern binasına taşınarak hizmet kalitesini genişletti. SYDV Müdürü Beşir Arslan dar gelirli vatandaşlara yakın ilgi ve alaka göstererek takdir ediliyor. 2020 yılında Batman’da fakir fukaraya 210 milyon lira dağıtan

 Sosyal yardımlaşma vakfı Bünyesindeki Aile destek merkezleri aracılığıyla da gençleri meslek sahibi yapıyor. Yüzlerce genç Aile destek merkezlerinde kurs görerek geleceğe hazırlanıyor. 
AİLE DESTEK MERKEZLERİNDE BİN KURSİYER VAR
Müdür Beşir Arslan gazete ziyaretimizde yaptığı açıklamasında “ Sayın Valimiz Hulusi şahin’in vakfımızın çalışmaları için büyük destekleri var. Pandemi sürecinde vakfın yardımları hiçbir zaman kesilmedi. 2020 yılında vakıf olarak dar gelirli ve muhtaç ailelere 210 milyon TL’lik bir yardım ulaştırmış olduk. Muhtaç Vatandaşların talepleri hızlı bir şekilde değerlendirilip sonuca bağlanıyor. Aile destek merkezlerinde 100 kursumuz devam ediyor. Bin kursiyerimiz var. Bugüne kadar 1000 kurs bitti, 10 bin mezun verdik. Sayın Valimizin desteğiyle sosyal marketimiz bugüne kadar 55 bin insanı giydirdik

Mağazamızda 1.5 milyon TL’lik ürün var. Pandemi sürecinde de ailelerin evine teslim ettik. Aşevimiz var. her gün 1200 kişiye evlerinde sıcak yemek veriyoruz. Devletimize yakışır devletin şefkat yüzünü vatandaşlarımıza göstermeye çalışıyoruz. Yeni bir projemizde yakında başlıyor. Muhtaç durumda yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara Vefa projesini başlatıyoruz. Vatandaşların ev temizliğinden elbise yıkamaya hizmet vereceğiz. Batman sosyal yardımlaşma vakfımız Batman’lı hemşerilerimizin hizmetindedir.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=