Lütfen bekleyin..



“Batman Birliğin kardeşliğin ve huzurun merkezidir”

24 Şubat 2021, 16:33 - Okunma: 614

Yeniden Refah partisi Genel başkanı Muhammed Fatih Erbakan Batman il başkanlığını açılışını yaptı. Turgut Özal Bulvarı önünde faaliyete giren il binasının açılış kurdelasını kesen Genel Başkan Erbakan hayırlı olsun temennisinde bulundu. Erbakan açılışta parti il yönetimini kutlayarak İlimize hayırlı hizmetler yapılması temennisinde bulundu. Erbakan’ın ziyaretine genel başkan yardımcısı

partinin kurucuları arasında yer alan Batman eski milletvekili Musa Okçu’da katıldı. Açılıştan sonra basın mensuplarıyla bir araya gelen Erbakan Ülke gün demiyle ilgili açıklamalar yaptı. Erbakan konuşmasında “ Bizler parti olarak her zaman Milletimizin yanındayız, bütün Türkiye’yi dolaşıyoruz. Ziyaret ediyoruz. Esnafımızın köylümüzün, çiftçimizin dertleriyle yakından ilgileniyoruz. Milli görüş olarak önerilerimizi sunuyoruz.
Parti olarak çok önemsediğimiz illerimizden Batmandayız. Yıllar boyunca burası irşadın merkezi olmuş çok değerli alimler yetiştirmiş, bereketli topraklardayız. Bu topraklar bölünmenin merkezi değil, birliğin kardeşliğin bütünlüğün merkezi olmuştur. Huzur ve Barışın merkezi olacaktır.”dedi.Erbakan’ın programına çok sayıda kişi katıldı. Erbakan kentte esnaf ziyaretinde de bulundu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=