Lütfen bekleyin..



Şehit ve gazi yakınlarına örnek uygulama

23 Şubat 2021, 15:40 - Okunma: 1509

Batman Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü tarafından, şehit ve gazi yakınlarına evlerinde kimlik değişimi hizmeti verilmeye başlandı. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesi ve Şehit Gazi Sendikası Konfederasyonu ile beraber yürütülen çalışmada, şehit ve gazi yakınlarına evlerinde kimlik değişimi yapılması

memnuniyetle karşılandı. Konu hakkında bir açıklama yayımlayan Vakıf Şube Başkanı Gazi Taha Etız, "Batman Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü örnek bir çalışmaya imza atmıştır. 'Size minnettarız' sözünü öze dönüştürerek, vatanımız için uzuvlarını ve en sevdiklerini feda eden vatan kahramanlarını bu tür uygulamalarla onure etmek, takdir ve memnuniyetle karşıladığımız bir uygulamadır. Kimlik değişimi yapmayan bütün şehit ve gazi yakınlarımızın kimlik değişimlerini evlerini ziyaret ederek yapacağız. Bu uygulamanın diğer kurumlara da örnek teşkil etmesini diler, hassasiyetleri için Batman Nüfus ve Vatandaşlık Müdürüne, Merkez İlçe Nüfus Müdürüne ve çalışanlarına teşekkür ve şükranlarımı sunarım." dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=