Lütfen bekleyin..



Başkentte Batman’lılar derneği kuruluyor

22 Şubat 2021, 18:59 - Okunma: 1953

Batman’ın sevilen iş adamlarından ve uzun zamandır Ankara’da yaşayan Başarılı iş adamı İhsan Erman uzun yıllardır faal olmayan Ankara Batmanlılar derneğini yeniden kuruyor. 2000 yılından beridir Ankara’da yaşayan hemşerimiz İhsan Erman gazetemizi ziyaret etti. Gazete sahibimiz Nimet Dal’la görüşen İş adamı Erman Başkent Ankara’da yürüttükleri projelerle ilgili bilgi verdi.

ERMAN’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

 

Ankara Kızılay Karanfil Sokakta Dernek binasını açacaklarını belirten Erman hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek 1000’e yakın bir Batman’lı hemşerimizin dernekte yer almak için müracaatlarının olduğunu ve bu konuda oldukça olumlu tepkiler aldıklarını ifade etti. 
Ankara Valiliğinin Dernek kuruluş beyanname ve genel kurul toplantılarının Şubat ayı sonuna kadar ertelemesi nedeniyle beklemede olduklarını açıklayan Erman “Kısa adı BADER olacak olan Ankara Batmanlılar derneğinin kuruluşunu Mart ayı içerisinde yapacağız. Ankara’da yaşayan hemşerilerimizin dernek kuruluşuyla ilgili destek ve olumlu görüşlerini yanımızda görüyoruz. Yolu Ankara’ya Hastane, Okul veya farklı bir durum için düşen Batmanlı kardeşlerimize yardımcı olacağız. İlk etapta Konuk evi ve Ambulans kazandırmayı hedefliyoruz. Ankara Batmanlılar Derneği Batmanlıların olacak. Ankara’da Batmanlıların ciddi bir lobi eksikliği var. İnşallah yeni derneğimizle bunuda gidereceğiz. Batmanlılar her zaman bu dernek çatısı altında bütünleşecek. Batman’ın sorunlarını Başkent Ankara’da gündeme getirip çözmek için gayret sarfedeceğiz.”dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yavuz
690 gün önce
Hayirli olsun
Yavuz
690 gün önce
Hayirli olsun
Yavuz
879 gün önce
Hayirli lara vesile olsun , sevindim
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=