Lütfen bekleyin..



MHP İl teşkilatı vatandaşın talepleriyle yakından ilgileniyor

18 Şubat 2021, 13:50 - Okunma: 967

5 ay önce MHP Batman İl Başkanlığına getirilen Başkan Kerem Demir ve merkez ilçe başkanı Muhammed Arif Çetin vatandaşların sorunlarıyla ve talepleriyle yakından ilgileniyor. Yeni binasında vatandaşları ağırtlayan MHP il başkanı Kerem Demir ve merkez ilçe başkanı Muhammet Arif Çetin yaptıkları açıklamada “ Cumhur ittifakı olarak Batman’da hemşehrilerimize

yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize. Pandemiden dolayı Tüm dünyada ve ülkede belki esnafımız, kiracılarımız ve mülk sahiplerimiz sorunlar yaşadılar. İnşallah Mart ayıyla birlikte bir normalleşme olur, ekonomi canlanır. İnşallah tez zamanda bu salgından kurtuluruz. Elimizden geldiğince vatandaşların sorunları ve talepleri için yadımcı olmaya çalışıyoruz. Kapımız vatandaşlarımıza açık. Ülkesini bayrağını memleketini seven insanları sırtımızda taşırız. Gece gündüz hizmet etmek bizim için bir görevdir. Allah Cumhur ittifakına zeval vermesin. Vatandaşın iş, aş, tayin talepleri yoğun olarak var. Makul talepleri bizlerde ilgili makamlara ulaştırıyoruz. Çözmek için gayret sarfediyoruz. İşini kaybeden vatandaşta kapımızı çalıyor, ailevi sorunu olanda kapımızı çalıyor. Bizler bu makamda Batman halkına hizmet etmek için varız. Batman Valimiz Hulusi şahin ve mülki amirlerimizden memnunuz. Sayın Valimiz dik duruşu olan, İstikrarlı, çalışkan ve dürüst bir idarecidir. Takdir ediyoruz. MHP’nin Mart 18’inde yapılacak olan büyük kongresine bizlerde MHP Batman il teşkilatı olarak katılacağız.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=