Lütfen bekleyin..



Ekmen; ‘İktidarın yaptığı tek şey gündem değiştirmek’

15 Şubat 2021, 16:30 - Okunma: 646

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen beraberinde il Başkanı Melik Müjdeciyle birlikte yerel basın temsilcileriyle bir araya gelerek, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Müjdeci Batman’da yerel medyayı çok önemsediklerini belirterek şunları söyledi. “Ulusal medyanın birilerinin tekeline girdiği bu dönemde

değerli basın mensuplarımızın çabasının farkındayız. Onların emeğinin hakkını alabildiği, özgürce haberlerini kamuoyu ile paylaşabildiği bir ortamın sağlanmasının ilk görevlerimiz arasında olacağını belirtmek isterim. Batman’da her kesimden partimize yönelik ciddi bir ilgi ve alaka var. Çok sayıda saha ziyaretinde bu ilgiyi hissediyoruz.” dedi.
“İKTİDARIN ÇÖZÜM ÜRETME YETENEĞİ ARTIK KALMADI”
Daha sonra konuşan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, İktidarın çözüm üretme yeteneğinin ortadan kalktığını ifade ederek, “Sayısız il ve ilçeye geziler düzenledim, esnaflarla, STK’larla bir araya geldik. Gördüğümüz genel manzara, iktidarın çözüm üretme yeteneğinin artık kalmadığıdır. Mevcut süreçte tüm parti seçmelerinden önemli teveccüh gören DEVA Partisi, tüm tarafların üzerinde uzlaşı sağlayabileceği tek partidir. Yoksulluk intiharlarının yaşandığı, salgının yeniden zirve yaptığı, eğitimde hızla çözümsüz bir yola sürüklendiğimiz, gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerden çok daha az bir asgari ücretle vatandaşlarımızı çaresiz bıraktığımız bir dönemde iktidarın yaptığı tek şey gündem değiştirmek için genellikle içi boş ve manasız tartışmaları yeniden açmaktır. ” dedi.


‘YENİ ANAYASA GÜNDEM DEĞİŞTİRME ÇABASIDIR’
Yeni anayasa tartışmaları ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, “İktidar daha önce Ayasofya, Karadeniz’de bulunan doğalgaz, yerli oto gibi konularda yaptığı gibi yine yoksulluğu, sefaleti, israfı, eğitimdeki sistemsizliği, adaletteki hızla çöküşü konuşmayalım diye gündemi değiştirmek için bu sefer de yeni anayasayı kullanıyor. Mevcut anayasaya uymayan bir iktidar, yeni anayasa yapmak için neden uğraşıyor?” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=