Lütfen bekleyin..



Batman Vali Hulusi Şahin Kovid-19 Aşısı Oldu

13 Şubat 2021, 16:08 - Okunma: 786

Batman Valisi Hulusi Şahin, Batman Jandarma alay komutanı İsa Çakmak ve Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç,bu gün yeni tip korona virüs (Kovid-19) aşısının ilk dozunu Batman Eğitim ve Araştırma hastanesinde oldular.Bu Gün Batman Eğitim ve Araştırma hastanesinde Covid-19 ‘un ilk dozunu yapan Vali Hulusi Şahin ve beraberinde bulunan

 Batman Jandarma alay komutanı İsa Çakmak ve Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç Hastane girişinde İl Sağlık Müdürü Hakan Pamukçu ve hastane yönetimi tarafından karşılandılar. Ardından Kovid-19'a karşı geliştirilen aşının ilk dozunu  vurmak için hemşire hastalık geçirip geçirmediğini sorup ilk  dozu Vali Hulusi Şahin ardından İl Emniyet Müdürü Köroğlu kıraç ve Batman Jandarma alay komutanı İsa Çakmak yaptı..
Gazetecilere, konuşan Vali Hulusi Şahin Sağlık bakanlığının çağrısı doğrultusunda bizlerde ilk doz aşımızı olmak için Batman eğitim ve araştırma hastanesine geldik. İlk doz aşımızı olduk. Kendimizi gayet iyi hissediyoruz şu an aşı elimizdeki salgınla mücadelede tek silah. Dolayısıyla sırası gelmiş tüm vatandaşların aşı olmasını tavsiye ediyorum.

Batman’da aşı çalışmaları çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Vatandaşlarımızın aşıya olan ilgisi son derece memnun edici.  Batmanda aşılama çalışmalarında 15 binin üzerine çıktık. Şu an 65 yaş üzeri vatandaşlarımız aşılanıyor. Bunu yanı sıra bakanlığın öncelik sırasında olanlarda aşılanıyor. Şu an evlerde de 61 aracımız çalışıyor. 32 ekip evlerde aşı yapıyor. Batmanda 48 poliklinikte aynı anda aşı çalışması devam ediyor. Sağlık çalışanlarına buradan bir daha teşekkür ediyorum . bugün aynı zamanda sokağa çıkma kısıtlamaların olduğu bir cumartesi günündeyiz. Denetimlerimizi de yaptık. Vatandaşlarımızın kısıtlamalara uyduklarını memnuniyetle müşade ettik. biliyorsunuz bu hastalıkla mücadelede maske mesafe ve hijyen temel kurallar ve kısıtlamalara uymalıyız. aksi takdirde bunu gündemimizden düşüremeyiz

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=