Lütfen bekleyin..



Başarılı ve sevilen Müdür Aslan Batman'a veda etti

11 Şubat 2021, 16:22 - Okunma: 1241

Batman’da turizm alanında yaptığı çalışmalar ve sürdürdüğü başarılı Genel Müdürlük görevi ile tanınan Hüseyin Aslan 7 yıl çalışıp marka haline getirdiği Real Konak Hotel’ den 12 02 2021 itibari ile ayrıldı. Başka bir otelle anlaşan Hüseyin Aslan görevine başka bir şehirde devam edecek.Hüseyin Aslan konuşmasında “ Bu geçen zaman zarfında

 ilk günden son güne kadar desteklerini esirgemeyen ve her anlamda yanımda olan; Yerel ve ulusal değerli basın mensubu dostlarıma teşekkürü borç bilirim. Ayrıca; TUROB (Türkiye Otelciler Birliği)’ne, bana uluslararası SKAL Federasyonuna, POYD (Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği), OTSAD (Ortadoğu Turizm Ve Seyahat Acenteleri Derneği),TUROYD (Turizm Otel Yöneticileri Derneği), ALL ANATOLIA Yönetim Kurulu’na, INTHA (Uluslararası Otelciler Derneği), TURSAB (Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği), Turizm Aktüel Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hasan Arslan’a, tüm turizm medyasına ve turizm camiasındaki tüm dostlarıma Teşekkür ederim. Çalıştığım işletmede de bana destek olan ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Batman’ın yaptığımız çalışmalardan dolayı benim için her zaman yeri ayrı kalacaktır.” Dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=