Lütfen bekleyin..



BBP’li İspir Batman’da ülke gündemini değerlendirdi

11 Şubat 2021, 16:18 - Okunma: 1376

BBP Genel Başkan yardımcısı Bülent İspir Batman’da parti il binası açılışını yapmak üzere ilimize geldi. Genel başkan yardımcısı İspir’i Büyük Birlik partisi MKYK üyesi Güneydoğu 2. Bölge Başkanı Recep Er, BBP Batman İl Başkanı Adem Bağlamış, Kadın Kolları Gençlik kolları başkanları ve kalabalık bir parti topluluğu karşıladı.

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ YENİ YERİNDE
 Törende yeni yerine taşınan BBP Batman il başkanlığının açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra BBP Yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı olan Bülent İspir basın mensuplarına açıklamada bulundu.  BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin selamlarını Batman halkına getiren Bülent İspir Güneydoğu bölgesini ve insanlarını sevdiklerini belirterek Batman Diyarbakır, Siirt ve Mardin’de bir dizi etkinlikte bulunacaklarını belirterek ülke gündemiyle ilgili şunları söyledi.   
“BİRLİĞİMİZİ, KARDEŞLİĞİMİZİ İYİ TESİS ETMEMİZ GEREKİYOR” 
Pandemi nedeniyle küçük bir toplantı yaptık. İnşallah bu süreç bittikten sonra Batman’daki teşkilata yakışır geniş bir programla bir araya geleceğiz. Geldiğimiz süreçte Ülkemizde aşıyla ilgili umut verici çalışmalar var. Türkiye Avrupa’dan sonra aşılamaya başlamasına rağmen % 3 seviyesinde aşılama gerçekleştirdi. 

Ancak toplumun en az yüzde 60’ının aşılanması gerekiyor. Vatandaş olarak önlemlere sıkı sıkı riayet ederek bunlara dikkat edelim.  Yine Boğaziçi Üniversitesinde yaşanan olaylar maalesef ülkemize karşı haddi olmayan insanlar hadsizlik yapmak için iştah kabartıyorlar. Gençler kimsenin oyununa gelmeyelim. Biz kendi birliğimizi sağlayamasak kardeşliğimizi iyi tesis edemezsek birileri bize parmak sallayacaklar. Türkiye’yi kaosa sürüklemek isteyen güçler var.  Boş söylemlere itibar etmeyiniz. Böyle bir zemine fırsat vermeyelim. Rektör ataması üzerinde yaşananları doğru bulmuyoruz. Bu siyasi bir zeminde çözülebilecek bir sorundur.  İnşallah ekonomimizde çarklar dönmeye devam ediyor. Burada ekonominin çok iyi olduğu yatırımların üst seviyeye geldiği bir bölgeye gelene kadar biz siyasiler olarak üzerimize düşen görevi yapmaya devam edeceğiz.Batman halkının bizlere karşı göstermiş olduğu sıcak karşılamaya teşekkür ediyorum. Yeni parti binamız hayırlı olsun. 


Bülent İspir konuşmasının sonunda il başkanlığı görevini MKYK üyesi Recep Er’den teslim alan il başkanı Adem Bağlamış’a plaket verdi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=