Lütfen bekleyin..



Dinç Ailesinin Acı Günü - Hacı Halil Dinç Dualarla Toprağa Verildi

09 Şubat 2021, 16:25 - Okunma: 1346

Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Batmanın sevilen ailelerinden Dinç ailesinin büyüğü muhterem Hacı Halil Dinç dün sabah saatlerinde vefat etti. Batman’ın sevilen ve önde gelen ailelerinden Özel Yaşam Hastanesi yönetim kurulu başkan vekili Mehmet Dinç ile İş insanı Emin Dinç, Şerif Dinç ve Şirin Dinç’in muhterem babaları ve Dinç Grup Wordmar

 ve Yaşam hastanesi yönetim kurulu Başkanı Seman Dinç, İbrahim Dinç ve Abdulhakim Dinç’in amcaları Hacı Halil Dinç geçirdiği talihsiz beyin kanaması ameliyatı sonrasında kaldırıldığı Yoğun bakım ünitesinde dün sabah saatlerinde vefat etti. 
Hacı Halil Dinç’in cenazesi vasiyeti üzerine öğle saatlerinde İlim İrfan medresesi camisine götürülürken, burada Din görevlileri ve talebeler tarafından Kuran’ı Kerim ve dualar okundu. İkindi nemazını müteakip Camide cenaze namazı kılınan Hacı Halil Dinç İpragaz mahallesinde bulunan Aile mezarlığında gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.

Cenaze törenine pandemi ve sosyal mesafe kurallarına uyulurken, Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl alay komutanı İsa Çakmak ve çok sayıda kişinin katıldığı gözlemlendi. 
Dinç ailesi Yoğun bakım sürecinde kendilerini yalnız bırakmayan ve dualarını esirgemeyen tüm Batman halkı ve dostlarına teşekkür ettiler. Alınan bilgilere göre Vefat nedeniyle taziye kurulmazken, Dinç ailesinin taziyeleri İlim İrfan medresesi yanında bulunan Dinç’lere ait evin bahçesinde kabul edileceği belirtildi.   
Batman Demokrat haber olarak Dinç ailesinin büyüklerinden hayırsever Hacı Halil Dinç’e  Yüce Allah’tan rahmet dilerken, Dinç ailesine başsağlığı diliyoruz.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=