Lütfen bekleyin..



Bayındır mahallesine hizmet seferberliği

08 Şubat 2021, 16:14 - Okunma: 844

Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Mahalle buluşmaları kapsamında Bayındır Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 2020 yılında Mahalle buluşmalarını başlatan Vali Şahin 2021 yılında da yoğun gündemi ve çalışmasına rağmen mahalle buluşmalarına devam ederek halkın sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Bayındır Mahallesi Semt Polikliniği yanındaki parkta düzenlenen etkinlikte Mahalle Muhtarı

 Yusuf Kural sorun ve taleplerini içeren bir konuşma yaptı. Daha sonra vatandaşlarda söz alarak sorun ve taleplerini Vali Şahin’e ilettiler. 
İMAR, YOL, İNTERNET, ELEKTRİK VE OKUL TALEPLERİ
Mahallelinin yol, İmar, İnternet ve okul taleplerine ilişkin taleplerini dinleyen Vali Şahin Mahallenin internet sorununun çözümü için Telekom Müdürü’nden bilgi aldı, Mahallenin internet altyapısının güçlendirilmesi için talimat verdi.
Mahallenin lise talebine ilişkin konuşan Vali Şahin, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’dan bilgi aldı. Kurtaran, mahallede bulunan bayındırlık lojmanlarını Anadolu lisesine kazandıracaklarını belirtti.


İmar projesine Bayındır Mahallesi’ni de eklediklerini hatırlatan Vali Şahin, yatay mimariye ağırlık verdiklerini ve şehircilik ilkeleri doğrultusunda yapılarda 4 kattan fazlasına izin vermeyeceklerini söyledi. Asfalt hazırlıklarının yapılmasını isteyen Vali Şahin “Herkes hazırlığını yapsın. Hem mali hem ekip hazırlıklarınızı yapın. Asfalta bu sene erken başlayacağız. Gelecek senenin yağışlı geçeceğini varsayarak bu sene sezonu erken başlatacağız. Haziran’da ilk çalışmamızı yapacağız” dedi.Mahalledeki tekstil atölyelerinin elektrik ve tapu sorunu hakkında konuşan Vali Şahin “Tapu sorunu hakkında bir ekip oluşturalım. İncelemeler yapalım. Elektrik sorunu için de DEDAŞ burada kayıp-kaçak takibi yapsın. Elektriği güçlendirelim” dedi.


UYUŞTURUCUYA KARŞI YOĞUN ÇALIŞMA
Bayındır Mahallesi’nin uyuşturucu sorununu dinleyen Vali Şahin “Bu konuya hassasiyetle eğiliyoruz. Daha önce ton’larla uyuşturucu yakalanıyordu. Şu anda Emniyet’imiz torbacılara yönelik ciddi operasyonlar yürütüyor. Şüpheli noktaları mutlaka bize ya da polise bildirin. UYUMA mobil uygulamasından ihbarlarınızı yaparken kimliğiniz gizli tutulur” dedi.
Bayındır’ın asfaltsız sokaklarına belediye ekiplerinin gireceğini belirten Vali Şahin “2021’de 160 bin ton asfalt dökmeyi planlıyoruz. Geçen sene ile birlikte bu rakam 300 bini geçecek” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=