Lütfen bekleyin..



İpekyüz, ‘İş ve Aş Buluşmaları’na katıldı

07 Şubat 2021, 14:10 - Okunma: 426

Halkların Demokratik Partisi (HDP), “İş ve Aş Buluşmaları” kapsamında İzmir’in Bornova, Gaziemir, Torbalı ve Buca ilçelerinde kimi ziyaretler gerçekleştirdi. HDP milletvekilleri Garo Paylan, Serpil Kemalbay, Murat Çepni, Necdet İpekyüz ve Erol Katırcıoğlu, partinin Eş Genel Başkan yardımcıları Naci Sönmez ve Şaziye Köse ile

 çok sayıda partili ziyaret gerçekleştiren heyet içerisinde yer aldı. Heyet ilk olarak Bornova'da işten atılan NAK Kargo işçileri ile bir araya geldi. Heyet daha sonra Gaziemir’deki eski kurşun fabrika bahçesinde radyoaktif atıkların olduğu alanda çevre örgütleri temsilcileri ve Torbalı'daki tekstil atölyesindeki işçilerle buluştu. Gaziemir ziyaretinin ardından Torbalı’ya geçen heyet, parti binası önünde açıklama yaptı. HDP Batman Milletvekili Necdet İpekyüz, “İş ve Aş Buluşmaları" kapsamında birçok kentte yurttaşlar ile bir araya geldiklerine dikkati çekerek, “ortak çözüm” geliştirmeyi amaçladıklarını söyledi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=