Lütfen bekleyin..



Elif Eva için Batso'da kermes açıldı

04 Şubat 2021, 16:02 - Okunma: 1110

7 aylık Spinal Müsküler Atrofisi (SMA) hastası Elif Eva Tenha için, yardımseverler seferber oldu. Batman Ticaret ve Sanayi (BATSO) binasında Elif’in tedavi masrafları için açılan kermese Türkiye’nin bir çok il ve ilçesinden kermeste satılmak üzere malzemeler gönderildi. Bazı malzemelerin içinde çıkan mektup ve notlarda Elif için duygular dile getirildi.

Duygusal bir atmosferde açılan kermese BATSO Başkanı A.Kadri Demir, Baro Başkanı A.Hamit Çakan ve çok sayıda yardımsever katılım sağladı. Elif’in tedavi masrafı için açılan kermeste satılan eşyalarla birlikte çok sayıda yardımsever eşya bırakarak satılması için katkıda bulundu. Kermes’te konuşan BATSO Başkanı A.Kadir Demir “BATSO binasının alt kısmını Elif kızımızın kermesi için tahsis ettik. Elimizden gelen katkıyı sunmaya devam edeceğiz” dedi. Baro Başkanı Çakan ise 20 milyon TL’nin yüksek bir rakam olduğunu ancak ulaşılmasının da seferberlik halinde zor olmayacağını ve Baro olarak her türlü desteğe de hazır olduklarını ifade etti. Halen özel bir hastanede yoğun bakımda bekleyen minik Elif, Malatya’ya gönderilip 2. doz iğnesi yapılacak.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=