Lütfen bekleyin..



DEVA Partisinden kadın buluşması

04 Şubat 2021, 16:00 - Okunma: 1252

Deva Partisi Batman İl Başkanlığı’nda düzenlenen kadın buluşmasına yüzlerce kadın ve partili katılım gösterdi.Programda konuşan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, “Kadının olduğu yerde umut da vardır, yaşam da vardır, gelişme de vardır şiarı ile başlattığımız kadın buluşmalarımızın ilkini coşkulu ve kalabalık bir ekiple

gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İl ve ilçe kadın çalışmaları başkanlarımız Betül Kızılkan ve Hazal Akınbay’ın organizesinde gerçekleşen programımızda DEVA Partisi’nin ela aldığı en temel unsurlarından olan kadın haklarını, yaşam koşullarının iyileştirilmesini, kadınların artık şiddet ve cinayet kelimeleri ile bir araya gelmemesi için yapılması gerekenleri ele aldık. Kadınlarımızın sosyal hayata tam olarak katılımlarını sağlamadan, onların beraberinde yetiştireceği çocukların ülkemize bilinçli, şuurlu ve eğitim düzeyi yüksek bir şekilde kazandırmadan, ülkemizin gelişiminden bahsetmek mümkün olmayacaktır.” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=