Lütfen bekleyin..



Belediye araç filosunu güçlendirdi

04 Şubat 2021, 16:58 - Okunma: 1222

Batman Belediyesi vatandaşlara daha kaliteli bir hizmet sağlamak amacıyla araç filosunu güçlendirerek 7 Temizlik ve 7 araç daha satın aldı. Belediye Başkan vekili Hulusi Şahin satın alınan araçların tanıtım törenine katılarak araçların ilk sürüşünü yaptı. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, belediye envanterine alınan yeni araçlarla ciddi bir tasarruf ve ciddi bi

r hizmet anlayışını ortaya koyduklarını söyledi.
3’ü sıkıştırmalı çöp kamyonu 4’ü de yol süpürme aracı olarak kullanılacak olan araçlar ile Batman Belediyesi toplam araç sayısı 293’e yükselirken, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğünde kullanılan araç sayısı da 45’ten 52 rakamına ulaştı.
TASARRUF VE HİZMET BİR ARADA 
Belediyenin mali yapısını güçlendirmeye ve belediyenin hizmet kalitesini artırmaya özen gösterdiklerini aktaran Şahin, şöyle konuştu. Bugün belediye envanterine alacağımız araçlarımızı huzurunuzda tanıtmak üzere toplanmış bulunuyoruz.

Batman Belediyesini devraldığımız 24 mart tarihinden itibaren  belediyenin mali yapısını güçlendirmeye ve bu arada belediyenin hizmet kalitesini artırmaya özen gösteriyoruz. Gördüğünüz araçlar ve mayıs ayında gelecek olan dört aracımız daha var. Dar sokaklarda kullanacağımız bir itfaiye aracı alıyoruz. İki tane de arazöz  bir tane de tanker alıyoruz. Yani dört aracımız daha gelecek. Burada şuan 14 araç var. Bu araçlarımız 11 buçuk milyon liraya tekabül ediyor. Böylelikle hem araç parkımızı güçlendiriyoruz hem de mali yapımızı sağlamlaştırıyoruz. Bu şekilde şehrimize daha iyi hizmet etmenin arayışı içerisindeyiz. İnşallah bu çalışmalarımız devam edecektir.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=