Lütfen bekleyin..



Batman’ın 2. Yeminli Mali Müşaviri göreve başladı

31 Ocak 2021, 16:48 - Okunma: 1189

Hızla büyüyen ve sanayileşen Batman’da, 2. Yeminli Mali Müşaviri göreve başladı. 22 yıl boyunca Vergi Dairesinin değişik kademelerinde görev yapan Mustafa Suna, uzun bir hazırlık ve süreçten sonra Yeminli Mali Müşavir olarak görev başı yaptı. Batman’da OSB’nin büyümesi, sanayi, inşaat ve ihracat alanlarında gelişim sağlanması bir çok ihtiyacı da

 beraberinde getirdi. Bu anlamda Pınarbaşı Mahallesi Hamidiler Caddesi Konaç Prestij asma kat no: 53 adresinde göreve başlayan Yeminli Mali Müşavir Mustafa Suna, amaçlarının Batman’daki işletme ve mükellefler ile devlet arasında köprü vazifesi görmek olduğunu belirterek, Yeminli Mali Müşavir ihtiyacını gidermeye çalıştıklarını belirtti.  Suna, bir nevi kamu adına denetim yaptıklarını, şirketlere ait işletmelerin muhasebe sistemlerini kuran, geliştiren; muhasebe, finans ve mali (para ile ilgili) konularda belgelere dayanarak inceleme ve denetim yaptıklarını ifade etti. Yeminli Mali Müşavir Suna, “örneğin inşaat sektörü ve ihracat yapan şirketlerin kanunen KDV iadeleri var. Bunda bizim raporlarımız esas alınıp ivedilikle iadeyi sağlıyoruz. Bu anlamda iş yükümüz ağır ama etkilidir” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=