Lütfen bekleyin..



‘İller ve destinasyonlar tanıtım çalışması’ toplantısı yapıldı

28 Ocak 2021, 03:21 - Okunma: 595

Batman’ın 2021 yılı ve sonrasında turizm potansiyelini ulusal ve uluslararası arenada daha etkin bir şekilde tanıtımını sağlamak amacıyla Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün işbirliğiyle Valilik toplantı salonunda “İller ve Destinasyonlar Tanıtım Çalışması Toplantısı" düzenlendi.


Batman’ın destinasyonlar bazında "markalaşması" ve tanıtım çalışmalarının daha etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla Vali Yardımcısı Şenol Öztürk başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; Batman’ın turizm potansiyelinin "GoTurkey" üzerinden Türkiye ve dünyaya daha etkin bir şekilde tanıtılması için yürütülmesi gereken çalışmalar ve projeler görüşüldü. 
‘ZENGİR BİR TURİZM POTANSİYELİNE SAHİBİZ’
Vali Yardımcısı Öztürk’ün açılış konuşmasının ardından İl Kültür ve Turizm Müdürü M. İhsan Aslanlı tarafından, Batman’ın Somut ve Soyut Kültür Varlıkları tanıtılarak, Batman ilinin bölgeler arasında olan destinasyonundaki öneminden bahsetti. Konuşmasında Batman’ın birçok kültür ve medeniyete ev sahipliği yaptığını ve zengin bir turizm potansiyeline sahip olduğunu belirten Vali Yardımcısı Öztürk; İlimizin tarihi, doğa ve inanç turizminin yanında zengin petrol rezervi ile bölgenin en önemli illerinden biri olduğunu ifade etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=