Lütfen bekleyin..



‘Ailemle birlikte yarışıyorum’ bilgi yarışması ödülleri verildi

26 Ocak 2021, 19:42 - Okunma: 664

İlimizdeki 8. Sınıf öğrencileri ve velilerine yönelik online düzenlenen 'Ailemle Birlikte Yarışıyorum Genel Kültür ve Bilgi Yarışması' ödülleri verildi.Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Şube Müdürü Abdurrahim Kusen, dereceye öğrenciler ve velileri katıldı. "Quizizz" üzerinden çevrimiçi olarak düzenlenen

 Genel Kültür ve Bilgi Yarışması ile ilgili yarışmanın koordinatör ve sorumlu öğretmenleri Nagehan Rüzgar ve Sinan Önen'den bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, yarışmaya katılan tüm öğrenci ve velilere teşekkür edip dereceye giren öğrenci ve ailelerini kutladı.
ONLİNE BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENMEŞTİ
20 soru üzerinden yapılan yarışma da ortaokul 6-7 ve 8. Sınıf düzeylerine göre hazırlanan sorular bilgi, genel kültür ve akıl oyunları alanlarından seçildi. Yarışmada İMKB Belde Ortaokulundan Mustafa Yapıcıoğlu birinci, İMKB Belde Ortaokulundan Ali Enhar Tileği ikinci ve Beşiri ilçesi Yenipınar Ortaokulundan İbrahim Akkuş üçüncü oldu. Dereceğe giren öğrencilere hediye ve madalyalarının verilmesinin ardından hatıra fotoğraf çekimiyle ödül töreni sona erdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=