Lütfen bekleyin..



MHP İkiköprü Onat’a emanet

26 Ocak 2021, 19:23 - Okunma: 495

MHP Batman’ın Beşiri ilçesine bağlı İkiköpre Beldesine İş insanı Vasfettin Onat’ın atamasını yaptı.Mazbatasını MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir ve Merkez ilçe Başkanı Muhammed Arif Çetin’in elinden alan Vasfettin Onat, İkiköprü Beldesinde çalışmalarına başladığını söyledi. MHP’nin bölgemizde parlayan ve önü açık olan bir siyasi parti olduğunu belirten

Başkan Onat; “İkiköprü Beldemizde bana bu görevi veren başkanlarıma çok teşekkür ederim. Amacımız vatanımıza, milletimize, bayrağımıza bağlı kalarak,kutlu davamızı ileriye götürmektir. Bunun için elimden geleni yapacağım. Allah yardımcımız olsun” dedi.
“HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ”
İl, merkez, ilçe ve tüm beldelerden sonra mahalle ve köylerde de yapılanmaya gideceklerini belirten MHP İl Başkanı Kerem Demir, partilerinin doğru ve hizmet adamlarıyla her geçen gün büyüdüğünü söyledi. Başkan Demir; “Beldelerimizden gelen talepleri ince eleyip sık dokuyoruz. Bunun için onlarca referans ve teyit alıyoruz. Amacımız partiye, halkına ve devletine bağlı hizmet adamlarının atamasını yapmaktır. İkiköprü Belde Başkanımız Sayın Vasfettin Onat’ın başarısından şüphemiz yoktur. MHP ailesi olarak halkın desteğiyle her geçen gün büyüyoruz.” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=