Lütfen bekleyin..



Hasankeyf’te kırsal kalkınma toplantısı

22 Ocak 2021, 04:21 - Okunma: 730

Hasankeyf ilçesinde Kaymakam Şenol Öztürk’ün katılımı ile 4. Etap Kırsal Kalkınma bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Tarım ve Orman Bakanlığı himayesinde %50 hibe destekli 14. Etap Kırsal Kalkınma Yatırımları kapsamında bitkisel ürünlerin işlenmesi, silo ve soğuk hava deposu yapımı, tıbbi ve aromatik bitkilerin işlenmesi, hayvancılık tesisleri kapasitelerinin artırılması

ve modernizasyonu, modern yeni seralar, kanatlı hayvan yetiştiriciliğinde kapasite artırımı ve modernizasyon, kesimhane tesislerinin kapasite artırımı ve modernizasyonu, iç sularda su ürünleri yetiştiriciliği, hayvansal ve bitkisel orijinli gübre üretimi ve yenilenebilir enerji üretim tesisleri gibi yatırımların desteklenmesi amaçlanıyor. Kaymakam Öztürk toplantı sonunda yaptığı konuşmada; projeyi sunmak isteyen şahıs ve Sivil Toplum Kuruluşlarına imkânlar dahilinde teknik destek ve bilgi paylaşımı konusunda yardımcı olunacağını belirtti. Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Şenol Öztürk, Batman İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Gün, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Muharrem Aksoy, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, köy muhtarları ve çiftçiler katıldı. 

  

  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=