Lütfen bekleyin..



Genç Askon Başkanlığında görev değişimi

20 Ocak 2021, 16:06 - Okunma: 1360

Yaş süresinin dolması ve tüzük gereği görev süresi dolan Genç Askon Şube Başkanı Ahmet Özok'un yerine şube başkanlığına Serkan Şahin getirildi. ASKON Batman Şube Başkanlığı binasında gerçekleştirilen başkanlık devir teslim töreninde Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği ( ASKON) Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, Başkan Yardımcısı Ekrem Tüzün, Hüseyin Ay ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

'KENT EKONOMİSİNE CİDDİ KATKI SUNUYORUZ'
Genç Askon Başkanlığı devir teslim töreninde plaket ve berat takdiminde konuşan ASKON Şube Başkanı Nasıroğlu, "2016'da Genç Askon'umuzu Ahmet Özok kardeşimizle kurmuştuk. 2 dönemi bittiği için bırakmak zorunda kaldı ve Genç Askon'un yeni başkanı Serkan Şahin kardeşimize devretti. Kendilerine plaket ve beratlarını takdim edeceğiz. Askon hepinizin yeridir. Sadece zenginlerin değil, fakir-fukaranın yeridir. Biz günümüzün çoğunu, gelen arkadaşlarımıza yardımcı olmak babında burada geçiriyoruz. Hem kadın komisyonumuz, hem gençlik kadememiz hem de ana kademedeki arkadaşlarımız olsun, hizmet etmeye devam ediyoruz. Üye sayımız belki azdır ama arkadaşlarımızın yanında çalışan 5 bine yakın insan vardır.

Batman gibi bir yerde 5 bin insanın çalışması ortalama 15 bin kişiye tekabul ediyor. Yani bunun kasabı, manavı vs. derken, kentin ekonomisine ciddi bir katkı sunduğumuzu düşünüyorum. Beşeriz, insanız ve elbetteki hatalarımız olacak. Önemli olan iyi niyetle, kardeşlik hukuku içerisinde birbirimizi iyi yönde eleştirmektir.Tek dileğimiz budur. Felsefemiz, derneğimizin vizyon ve misyonu da budur" dedi. 
' İLERİKİ DÖNEMDE DAHA DA AKTİF OLARAK SAHADA OLACAĞIZ'
Genç Askon'un yeni başkanı Serkan Şahin, "2015'ten beri Askon STK'sı altında görev yapmaktayım. Bu onurlu ve şerefli görevi bana uygun gören değerli Selman Nasıroğlu Başkanıma ve Ahmet Özok başkanıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz burada Genç Askon olarak Batman'a, halkımıza, gençlerimize ne kadar yararlı olabiliriz? Onu tartışmak ve gündemde tutmak için, bir birey olarak buradayız. Umarım gençlerimize, Batman'a, ülkemize kaliteli iş istihdamı yönünde hizmetlerimiz olur. Özellikle gençlerimizin en büyük sorunu iş istihdamıdır. Üniversite mezunu olanların özellikle çok farklı sınavlardan geçtikten sonra hala işsiz olduklarından dolayı, bunları sıkça gündeme getirmek istiyoruz. İnşallah ileriki dönemde daha da aktif olarak sahada olacağız. Rabbim utandırmasın" dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=